5 Workouts tijdens social distancing.

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Social distancing heeft invloed op alles wat doen op het ogenblik. Misschien zit je wel thuis en zit je uren achter je laptop.
In dit artikel vind je 5 workouts die je thuis kan doen en fit kunnen houden.

5 Workouts tijdens social distancing.

Social distancing heeft invloed op alles wat we doen op het ogenblik. Misschien zit je wel thuis en zit je uren achter je laptop.

Of misschien ben je de hele dag bezig je kinderen te begeleiden met leren, nu ze niet meer naar school gaan.

En waar normaal een bezoekje aan de sportschool  een uitlaadklep is om van je stress af te komen, is deze nu gesloten en moet je wat anders bedenken.

Dus wat moet je nu als je wilt afvallen en fit wilt blijven?

Voor alsnog is het nog steeds toegestaan om naar buiten te gaan om te wandelen of hard te lopen. Probeer dus nog te doen zolang het nog kan en vang nog wat zonnestralen op.

Houdt je wel aan de richtlijnen en mijdt groepen en andere mensen. Als je er niet omheen kan houdt dan de aanbevolen 1,5 meter afstand van elkaar!

Afstand houden

Voor diegene die toch liever thuis willen zweten of toch nog wat extra efforts in hun gezondheid willen steken volgen hier een paar gratis online trainingen die je zonder uitrusting kan doen. Hooguit misschien een yogamatje.

Deze oefeningen zullen je hartslag gegarandeerd verhogen en zijn goed voor lichaam en goed voor je hersenen. Ze nemen slechts 20 minuten van je tijd in beslag, dus probeer er eens een uit.

Let op ze zijn allemaal in  het Engels, omdat de Amerikaanse varianten vaak beter in elkaar zitten.

Weet jij goede Nederlandse voorbeelden? Laat dan een reactie achter onder dit bericht.

Pamela Reif’s Video Workouts

Misschien denk je dat 20 minuten niet genoeg is om je even helemaal in het zweet te werken, zal je na deze video volledig buiten adem zijn. Squat sprongen, push-ups en planken komen allemaal voorbij. Het is eigenlijk een totale full body workout met armen, buikspieren maar ook yoga.

Melissa Wood Health

Melissa Wood is een fenomeen in de online trainingswereld en een gecertificeerd yoga- en pilates instructeur. Op haar youtube kanaal biedt ze gratis al haar volledige online programma aan.

Hieronder een full body workout van 10 minuten om je te helpen relaxen na een dag achter je laptop.

 

Keep It Cleaner

Dit Australische programma biedt je dagelijkse trainingen, recepten en meditatieprogramma’s die ze naar buiten brengen via hun eigen  app.

Het programma heeft een gratis proefperiode van 7 dagen maar heeft ook gratis HIIT trainingen, pilates lessen en yoga oefeningen.

De oefeningen hieronder zijn beginnersvriendelijk en gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven.

Yoga With Adriene

Met meer dan 6,21 miljoen YouTube-abonnees is Adriene een ster in de online yogascene en het is geen geheim dat mensen van haar houden. Ze biedt video’s voor beginners, maar ook meer gerichte oefeningen voor spanning, nekpijn en stressverlichting. Hier is een video die thuis of zelfs op kantoor kan worden gemaakt.

blogilates

Deze trainingen laten je alle kleine spiertjes voelen waarvan je niet wist dat ze je had. Je zult ze de volgende dag zeker gaan voelen.

Cassey Ho, het gezicht achter blogilates, begeleidt je met deze virtuele trainingen van maximaal 30 minuten per keer.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.